Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Szerda, 2020. szeptember 30., 21.46

Holnap zárul a labdarúgó III. Liga

Írta: Berki Fláviusz
2013. május 29., 19.59 Szerda / Arad

A labdarúgó III. Liga 4., illetve 5. csoportjában érdekelt négy Arad megyei együttes közül a holnap sorra kerülő utolsó fordulóban már csak három lép pályára, miután a Kisjenői Europa pihenőnapos lesz. 

Csütörtökön, harmadik liga? – kérdezhetnék olvasóink joggal, ám nincs semmi tévedés, mert a Román Labdarúgó-szövetség hétvégére tervezett közgyűlése miatt a II. és III. Ligás meccseket előrehozták csütörtökre és péntekre.

A 4. csoportban érdekelt Vladimirescu 2003 SK a Târgu Jiu-i Pandurii II-t fogadja hazai pályán, mely mérkőzést már csak a sportszerűség kedvéért játszanak le, miután az eredmény a két csapatra egyáltalán nincs hatással. A Pandurii II már biztos, hogy a középmezőnyben végez, míg az aradiak biztos kiesők.

„Az utolsó meccsünk lesz, győzni akarunk, mert a mondás szerint az első és az utolsó benyomás számít. Szépen szeretnénk búcsúzni a III. Ligától, a büszkeségünkön kívül más tét nem nyomja a játékosaink vállát” – értékelt Cristian Sculici öthalmi vezetőedző.

Az öthalmi községi pályán 18 órától kezdődő Vladimirescu 2003 SK–Târgu Jiu-i Pandurii Lignitul II mérkőzést a Mates Andrei, Balint Marius Sorin, Iacobiță Gabriela (kolozsvári) játékvezetői hármas irányítja. RLSZ-megfigyelők: Onicaş Ioan (Zilah), Mierea Florin (Temesvár).

Az 5. csoportban érdekelt Borossebesi Naţional és Pankotai Şoimii egyaránt hazai pályán zárja az idei harmadik ligás idényt.

A Mihai Petcuţ által felkészített borossebesiek az Aranyosgyéresi SeSo FC-t fogadják hazai pályán, mely ellen mindenképpen a győzelemre hajtanak. Petcuţ edző szerint a győzelem számukra a 6. hely megszerzéséhez fontos, ám amennyiben nem nyernek és a többi ellenlábas igen, könnyen akár a 10., kiesést is eredményező helyen találhatják magukat. Arról nem is beszélve, hogy esetleges győzelmükkel a pihenőnapos kisjenőieket is megmenthetik a már említett 10. helyre kerüléstől. A borossebesi Naţional pályán 18 órától sorra kerülő mérkőzést a Botaş Nicolae (Temesvár), Cimponeriu Călin (Lugos), Drăguţ Cristian (Temesvár) hármas vezeti majd. RLSZ-megfigyelők: Monea Dan (Nagyenyed), Bumbui Mihai (Temesvár).

A Pankotai Şoimii úgymond rangadóval fejezi be az idényt, mivel ha megveri az ugyanannyi (42) ponttal rendelkező Dési Unirea csapatát, a számára igen hízelgő 4. helyen zárhatja a bajnokságot. A pankotaiaktól egyedül Adrian Lengyel hiányzik majd, aki háromfordulós felfüggesztést kapott a szakszövetségtől a botránnyal zárult, Vajdahunyad elleni meccset követően, valamint a csapat tulaja, Pavel Piroş sem lesz a helyén, a lelátón, miután rövid dubai-i vakációra utazott családjával.

A holnap 18 órától, a pankotai Şoimii pályán sorra kerülő találkozót a Stamatoiu Constantin (Moldova Nouă), Petrean Cristian (Déva), Danasel Alexandra (Târgu Jiu) játékvezetői hármas irányítja. RLSZ megfigyelők: Marchis Traian (Nagybánya), Sârbu Mircea (Vajdahunyad).

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu