Két ajánlatot terjesztettek az UTA Szurkolói Klub elé

2014. február 11. 18:51 (kedd) /

Az UTA Szurkolói Klub (SCU) hétfőn megtartott igazgatói gyűlésén a vezetőtanácsnak két ajánlatot kellett megvitatnia. Mint ismeretes, az aradi egyesület visszavonta az FC UTA Rt-től a név-, jelvény- és identitáshasználati jogot, mely után nyilvánosan meghirdette, hogy javaslatokat, ajánlatokat vár az új UTA jövőbeni sorsával kapcsolatban. 

A felhívásukra záros határidőig két ajánlat érkezett az e-mail címükre, az UTA Bătrâna Doamnáé, valamint egy, az Egyesült Államokban letelepedett román nemzetiségű magánszemélyé. A két ajánlat közül az UTA BD-jé tartalmazott egyedül dokumentumokat és hatástanulmányokat, ami csöppet sem lepte meg az SCU-t, míg a másik ajánlatot inkább együttműködési ajánlatnak tekinti az aradi egyesület, miután az amerikai illetőségű személy csupán az általa kiszemelt játékosokat és edzőket fizetné, mint fő támogató.

Mindent összevetve az UTA BD teljesítette az összes olyan feltételt, amely feljogosíthatja arra, hogy átvegye az UTA név használati jogát.

„Meghívjuk majd a megyei és városi tanácsok, az aradi sportszervezetek, mint az AMLE, DJST, az UTA öregfiúk, a két aradi egyetem képviselőit. Utóbbi kettő mindig is bekapcsolódott a város sportéletébe, úgy hogy szeretnénk megtudni, hogyan lehetne velük átláthatóan együttműködni. Mi reméljük, hogy ezek az összejövetelek minél hamarabb megvalósulnak, mely után egy széles körű közvitát is kezdeményezni fogunk, hogy a helyes utat követhessük” – sommázta a hétfői igazgatói gyűlésen történteket Dan Proca elnök.

Hozzászólások