Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Szombat, 2021. szeptember 18., 01.40
https://kolozsvar.mfa.gov.hu/page/kerelembeadas

Mansour Allahtól vár segítséget

Írta: · László Árpád
2008. február 05., 13.00 Kedd / Temes
A Bukaresti Dinamóhoz való eladását követően Gueye Mansour neve eltűnt a bemondó lányok ajkairól. Bizonyára kevesen voltak kíváncsiak mi is történt a 22 éves szenegáli csatárral, aki épp eladását követően feleségül vette Adelinát, zambiai származású temesvári félvér modell lányt.


Nos, Marian Iancu mint egy igazi főnök kézbe vette az ügyet és egy kommünikét bocsátott nyilvánosságra a Politehnica 1921 Ştiinţa futball klub hivatalos honlapján „Gueye Mansour új ügynökének túlzott anyagi elvárásai miatt esett a labdarúgó Bukaresti Dinamóhoz való elszerződése, így az előző megállapodást felbontottuk. Eredetileg Mansour beleegyezett a feltételekbe, hisz alá is írta a dokumentumokat. Utólag a Dinamo vezetőségével való találkozásaik során a labdarúgó 30 ezer eurós havi bért kért, ami természetesen elfogadhatatlannak tűnt a bukaresti klubnak. Ezek után Mansour a Temesvári Politehnica 1921 Ştiinţa játékosa marad a hátralevő három és fél évben. Egy estleges külföldi végleges eligazolás esetén, klubunk minimum kétmillió euróért engedné el, sőt ez eset megvalósulása esetén is fenntartjuk viaszutasíthatósági opciónkat. Gueye Mansour és Sorin Rădoinak hétfőtől kezdve Iosif és Ilie Rotariu a Politehnica 1921 Ştiinţa II klub edzőinek a rendelkezésére kell állniuk. Mindkettőjüket Ifjabb Dusan Uhrin, a nagycsapat vezetőedző és a klub adminisztrációja figyeli majd. Ugyanakkor a klubunk, szerződésbontási ajánlatot tett Jonathan McKain labdarúgónak, akinek még öt hónapos érvényes megállapodása van klubunkkal.” Hétfőn a lila-fehér klub még rátett egy lapáttal, ugyancsak a www.politimisoara.ro honlapon „Összehívő” címmel a következő sorokat olvashattuk: „Gheorghe Chivorchian, a Temesvári Politehnica 1921 Ştiinţa klub Igazgatótanácsának elnöke, felszólította Petre Muşat sportigazgatót és Iosif Rotariut, a Poli II vezetőedzőt, hogy hívják el a ma 15 órától kezdődő edzésekre Sorin Rădoi és Gueye Mansour játékosokat. Nem megjelenés esetén a labdarúgók az Adminisztrációs Tanács áltat jóváhagyott szabályok és büntetések vonatkoznak”. A szatellit-csapat tegnap délutáni felkészülésen csupán Rădoi jelent meg, Mansour azt nyilatkozva, hogy nem kíván résztvenni a Poli II. edzésein: „Nem akarok a második csapathoz menni. Nem vagyok szatellit-csapat szintű játékos. Nem tudom még mi lesz, de oda nem megyek. Amikor edzeni akartam nem engedtek, most pedig köteleznek, hogy készüljek a Poli II-vel. Inkább egyedül készülök és várom: segítsen rajtam Allah.”

Januárban a Bukaresti Dinamo félmillió eurót adott a Polinak Mansourétz, de a játékosnak nem felelt meg az felkínált szerződés, Sorin Rădoi-t a Kolozsvári „U” vitte volna, ám neki sem tetszett a kevés gázsi.
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu