Messi marad a Barcelonában

Írta:
2020. szeptember 6. 18:11 (vasárnap) /

Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa bár a napokban bejelentette, hogy távozik a katalán sztárcsapattól, a goal.com-nak pénteken adott exkluzív interjújában úgy fogalmazott, hogy „biztosan marad” az együttesnél.

„Az igazán drámai volt, amikor elmondtam a feleségemnek és a gyermekeimnek, hogy távozni szeretnék a klubtól. Mindenki sírni kezdett, a gyerekek nem akartak elmenni Barcelonából, nem akartak iskolát váltani. Persze szeretnék a legmagasabb szinten játszani, címeket nyerni, versenyben lenni a Bajnokok Ligájában. Lehet nyerni vagy veszíteni, de mindig versenyben kell lennünk. Nem szabad úgy szétesnünk, ahogy Rómában, Liverpoolban és Lisszabonban. Ez késztetett arra, hogy elgondolkodjak a távozáson” – mondta Lionel Messi a goal.com című szaklapnak pénteken adott exkluzív interjújában. A 33 éves argentin világsztár hozzátette: egyelőre nem vált klubot. A Barcelona végig azon az állásponton volt, hogy Messi csak lelépési díjért távozhat, sajtóértesülések szerint a kivásárlási ár 700 millió euró.

„Nem voltam boldog, és el akartam menni. Ezt semmilyen módon nem engedték meg nekem, és azért maradok a klubnál, hogy ne kerüljek jogi vitába” –fogalmazott a weboldalnak Messi. Mint mondta, mehetett volna bíróságra is, de ő ezt soha nem tenné meg a Barcával szemben, mert szereti a klubot, amely mindent megadott neki. Hozzátette: katasztrófa a Josep Maria Bartomeu által vezetett klub irányítása.

A világsajtó azóta foglalkozott a Barcelona ikonjának a távozásával, hogy a csapat augusztus 14-én történelmi, 8:2-es vereséget szenvedett a későbbi győztes német Bayern Münchentől a legjobb nyolc között a Bajnokok Ligájában, így a 2007/08-as évad után először zárt trófea nélkül egy szezont.

(index.hu)

 

Hozzászólások