Túl erősnek bizonyult a Sepsi SIC

2020. március 5. 17:58 (csütörtök) /

Szomorú nap volt a szerdai a városi sportcsarnok és az aradi kosárlabda számára: délelőtt tragikus körülmények között elhunyt az intézmény villanyszerelője, egyik legnagyobb szurkolójuk többé már nem lesz ott a meccseken; délután a Sepsiszentgyörgyi SIC is 85:70-re „leültette” Manuel Rodriguez játékosait.

Szurkolókkal teli teremmel sem tudták legyőzni a női kosárlabda legjobbjait: a vendégek a négy negyedből hármat bebiztosítottak maguknak, az elsőt 22:17-re, a másodikat pedig 46:25-re fejezték be. A mérkőzés közepén a háromszékiek igazán odatapostak, hat hárompontos jött össze nekik, egyik a másik után – az aradiak nem tudtak mit kezdeni ilyen támadással és a play-off második helye elúszott.

Támadásuk hatékonyabb volt, védekezésük még jobb, az FCC Baschet Arad nem tudta őket megállítani – minden szempontból felülmúlták a „kék-sárgákat” a sepsiszentgyörgyiek.

 

Nem maradt hátra, csak az utolsó hazai mérkőzés a bajnokságból – vasárnap 18.30 órától a Brassói Olimpia ellen. A play-off első körében az aradiak a Kolozsvári ESK-val csapnak össze.

 

 

 

 

Az A csoport állása

 

Sepsiszentgyörgyi SIC    12:1   25

Szatmárnémeti VSK        10:3   23

FCC Baschet Arad                  8:5     21

CSM Târgoviște   4:9     17

Brassói Olimpia    3:10   16

Kolozsvári ESK    2:11   15

Hozzászólások