Újabb győztes edzőmeccsen vannak túl az aradiak

2014. február 12. 19:30 (szerda) /

A név nélkül maradt FC UTA labdarúgócsapata mintegy kétszáz kilométert utazott azért, hogy megmérkőzzön a Bihar megyei IV. Liga 2. helyezettjével, a Nagyváradi Luceafărul csapatával. 

Az aradiak útban voltak Gyula felé edzőtáborozni, természetesen a játékosok nem kapták meg hétfőre beígért fizetésüket Adrian Marţiantól, ennek ellenére elutaztak Bihar megyébe. Nem tartott az aradi csapattal Marcu, Tecsi, Tătar, Nasta és Remeș, akik a Kisjenői Crişul utáni edzőmeccset követően lettek kirúgva.

A Luceafărul ellen rosszul kezdtek az aradiak, miután a hazaiak két jó helyzetet is kihagytak a mérkőzés elején, de Cura kétszer, Gheorghe Popescu egyszer, majd a félidő vége felé Gilea kétszer is ziccert hibázott. Az aradiak egyszer sem veszélyeztettek, csupán egy szögletrúgásukból lett némi kapu előtti kavarodás.

Amilyen gyatrán kezdték az első félidőt, olyan jól a másodikat, Két szögletbeadást Sălăjan, majd Apostu váltott gólra (0:2), a 61. percben Ghilea révén szépítettek a hazaiak (1:2).

A mérkőzés végeredményét Zaluschi állította be, aki egy kontratámadást követően talált be (1:3).

Luceafărul: Verdeș – G. Bogdan, Lavrancsik, Chira, Morar – Pantea, Cura, Grosu, Artene – O. Ghilea, Gheorghe Popescu. Játszott még: Deac, Copil, C. Jurcă, Ungur, Mălai, Trip, Dumiter, Juhász, R. Bogdan, Sălăgean.

UTA: Boșneag – Oltean, Sidney, Mardare, Diarra – Monac, Lazea, Zaluschi, Neagu – Apostu, Sălăjan. Játszott még: Feussi, Surugiu, Farcaş, Elvis.

Hozzászólások