Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Szombat, 2020. január 25., 09.31

Újabb két vereség Magyarországon

Írta: · László Árpád
2008. augusztus 18., 20.30 Hétfõ / Temes

A Temesvári Politehnica Izometal „U” VKK férfi kézilabda együttesének nem mennek túl jól a magyarországi edzőmeccsek, ugyanis a Balaton-parti edzőtábor első mérkőzését az elsőosztályos Balatonfüred otthonában vesztették el.

Ám a hétvégén két magyar másodosztályú együttestől szenvedtek verességet: 25:24 arányban kaptak ki a Csurgói KC-től, majd 29:28-ra a Balatoni KC-től. Az első találkozón többnyire a cserék szerepeltek, így lehetett a Poli legjobb embere a hat gólos Fekete István, Adrian Cristescu négy gólig jutott, a második összecsapáson Andrei Garsu és Adrian Cristescu 9-9 találatot sikerült szerezniük.   

Éles József tanítványai ezen a héten a keszthelyi nemzetközi kézilabda tornán szerepelnek magyar, osztrák és román csapatok társaságában. A Poli-Izometált a B-csoportban az UHC Tulln (osztrák első ligás, legutóbb a 7. helyen), a Hort SE (magyar első liga, 11. hely) és a Csurgói KC (magyar másodosztály) mellés sorolták be. Az A-csoportban az ausztriai UHK Krems, Komlói BSK és Malév SC Pler-airport (mindkettő magyar másodosztály) és a frissen román Nemzeti Ligába jutott Kolozsvári Universitatea játszanak.

Ma bonyolítanák le a csoportmeccsek második részét, a döntő augusztus 20-án kerül megrendezésre. Az első három helyezett pénzjutalomban is részesül: a győztes 160 ezer forintot kap, a második 60 ezret, a harmadik, pedig 40 ezerrel kell beérje.
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: Geri / Szerda, 2008. augusztus 20., 13.34 Válaszoljál rá!

A tegnapi eredményekről annyit tudok, hogy a Temesvár megverte a Csurgót, és hosszabításban kikaptak a PLER ellen. Ma reggel játszottak a Komló ellen a 3. helyért: 29-26 az Éles József vezette csapatnak. A döntőt a Csurgó és a PLER játssza, várhatóan fővárosi győzelem születik!

Hozzászólt: László Árpád / Szerda, 2008. augusztus 20., 02.16 Válaszoljál rá!

Tiszteli olvasó!

Nagyon szépen köszönöm szíves tájékoztatását, amúgy az anyagot a klub sajtósától kapott információkból sikerült megírnom. Nos, hogy egyes adatok nem stimmelnek, persze az én hibám (is) lehet, mert nem ellenőríztem le, hogy a híres Hort SE például hanyadik lett. Ha gondolja, lehetne újságunk Balaton-parti túdósítója... mert látom jól informált az eredméyneket ileltően is. További jó fürcsizést a balcsin...

Hozzászólt: Geri / Kedd, 2008. augusztus 19., 17.38 Válaszoljál rá!

Kedves szerkesztő úr!

A Csurgói KC most jutott fel a magyar elsőosztályba, a Balatoni KC már tavaly is az nb1-ben szerepelt (10. helyen végeztek), HORT SE 15. lett, tehét kiesett. A Komló 6., a PLER pedig 4. helyen végzett tavaly az elsőosztályban.

Első nap eredményei:
A csop.
KREMS-KOLOZSVÁR 34-26
KOMLÓ-PLER 23-21
KOMLÓ-KOLOZSVÁR 26-24
PLER-KREMS 34-26

B csop.
CSKK-TULLN 25-23
TEMESVÁR-HORT 45-29
CSKK-HORT 46-26
TEMESVÁR-TULLN 38-29

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu