ÁSZF

Termeni și condiții de utilizare 

Termeni și condiții de utilizare Ultima actualizare 05 aprilie 2023 

Utilizând pagina web www.nyugatijelen.com ("Serviciu"). ești de acord cu următoarele condiții stipulate mai jos în termenii și condițiile de utilizare (Termeni și condiții de utilizare"). S.C. OCCIDENT MEDIA S.R.L. ("Companie") își rezervă dreptul de a actualiza și modifica acești termeni fără a anunța în prealabil. Încălcarea condițiilor de utilizare stipulare mai jos poate duce la închiderea contului de utilizator. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă conformați cu ultima versiune din Termeni și Condiții de utilizare, precum și a Politicii de Confidențialitate, ce sunt în vigoare. Prin utilizarea Serviciilor și plasarea comenzilor prin pagina web www.nyugatijelen.com sunteți automat de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, precum și cu Politica de Confidențialitate. Conținutul acestei pagini web este proprietatea companiei SC OCCIDENT MEDIA SRL, CUI RO14455886, J02/125/2002. Este interzisă republicarea sau redistribuirea conținutului fără menționarea sursei. 

Termenii contului

Pentru a utiliza pagina web www.nyugatijelen.com trebuie să îndepliniți următoarele cerințe: Trebuie să acceptați politica de confidențialitate, precum și termenii și condițiile de utilizare ale acestei pagini web. Prin creare unui cont de utilizator al pagini web nyugatijelen.com, precum și prin acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare a pagini, vă asumați respectarea cernitelor impuse de către serviciul nostru, menționate în această pagină. Sunteți responsabil pentru menținerea securității contului și a parolei. Organizația nu poate și nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere sau daune din nerespectarea acestei obligații de securitate. Sunteți responsabil pentru tot conținutul postat și activitatea care are loc sub contul dvs. (chiar și atunci când conținutul este postat de către alții care au propriile lor autentificări în contul dvs.). Nu puteți utiliza Serviciul în scopuri ilegale sau pentru a încălca legile din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). Trebuie să furnizați numele complet legal, o adresă de e-mail validă și orice alte informații solicitate pentru a finaliza procesul de înscriere. Logarea dvs. poate fi utilizată doar de o singură persoană - nu este permisă o singură autentificare partajată de mai multe persoane.

Nu sunt permise conturile înregistrate prin roboți sau prin alte metode automate. 

Plata și Politica de Rambursare Serviciul este gratuit. 

Veți plăti corespunzător în funcție de comanda dvs. utilizând pagina web. Dacă nu plătiți pentru serviciile comandate, contul dvs. va fi limitat și inaccesibil până la efectuarea plății. Rambursările sunt procesate conform politicii noastre corecte de rambursare. 

Anulare și Reziliere: 

Sunteți singurul responsabil pentru anularea corectă a contului/comenzii. Tot conținutul la care ați avut acces dvs. va fi inaccesibil imediat după anulare. În termen de 30 de zile, contul va fi șters definitiv. Aceste informații nu pot fi recuperate odată ce au fost șterse definitiv. Compania, la discreția sa, are dreptul să suspende sau să rezilieze contul dvs. și să refuze orice utilizare actuală sau viitoare a serviciului, din orice motiv, în orice moment. O astfel de încetare a Serviciului va duce la dezactivarea sau ștergerea Contului dvs. și renunțarea la tot conținutul din contul dvs. Compania își rezervă dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv în orice moment, în aceste cazuri prețul serviciilor plătite în avans vor fi returnate.

Modificări ale serviciului și prețurilor 

Compania își rezervă dreptul în orice moment și din când în când pentru a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, orice parte a Serviciului cu sau fără o notificare prealabilă. 

Condiții generale 

Utilizarea dvs. a pagini web este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este oferit, așa cum este și la fel de disponibil. Asistenta tehnică este oferită doar prin e-mail. Înțelegeți că Compania folosește furnizori terți și parteneri de găzduire pentru a furniza hardware-ul, software-ul, rețelele de acces, stocarea si tehnologia aferentă necesare pentru a rula Serviciul. Nu trebuie să modificați, să adaptați sau să piratați Serviciul. Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a paginii web, utilizarea sau accesul la pagină fără permisiunea expresă scrisă a Companie. Putem, dar nu avem obligația de a elimina conținutul și conturile pe care le determinăm la discreția noastră, sunt ilegale sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei pârți sau aceștei Termeni de serviciu. 

Abuzul verbal, fizic, scris sau de altă natură (inclusiv ameninţarea cu abuzul sau răscumpărarea) oricărui client de serviciu, angajat sau ofiţer al organizaţiei va duce la rezilierea imediată a contului. Înţelegeţi că prelucrarea tehnică si transmiterea Serviciului, inclusiv conţinutul dvs., pot fi transferate necriptate si implică (a) transmisii prin diferite reţele: si (b) modificări pentru a se conforma si adapta la cerinţele tehnice ale reţelelor sau dispozitivelor de conectare. Ne rezervăm dreptul de a vă dezactiva temporar contul dacă utilizarea dvs. depăseste in mod semnificativ utilizarea medie a altor clienţi ai Serviciului. Desigur, vom contacta proprietarul contului înainte de a lua măsuri, cu excepţia cazurilor rare în care nivelul de utilizare poate afecta negativ performanta Serviciului pentru alţi clienţi. Organizaţia nu garantează acest lucru (i) serviciul va indeplini cerinţele dvs. specifice, (ii) serviciul va fi neintrerupt, in timp util, sigur sau fără erori, (iii) rezultatele care pot fi obţinute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile, (iv) calitatea oricăror produse. servicii, inforrnaţii sau orice alt material achiziţionat sau oblinut de către dvs. prin intermediul serviciului va răspunde asteptărilor dvs. 

Si (v) erorile din Serviciu vor fi corectate.

Si (v) erorile din Serviciu vor fi corectate. Înţelegeţi în mod expres şi sunteţi de acord că Organizaţia nu va fi răspunzătoare pentru daune directe, indirecte, incidentale, speciale, consecinţe ale sau exemplare. inclusiv, dar fără a se limita la, daune pentru pierderea profitului, bunăvoinţă. utilizare, date sau alte pierderi intangibile (chiar dacă Organizaţia a fost inforrnată despre posibilitatea unor astfel de daune), care rezultă din: (i) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul; (ii) costul achiziţiei de bunuri şi servicii înlocuitoare rezultate din orice bunuri. date, informaţii sau servicii cumpărate sau obţinute sau mesaje primite sau tranzacţii efectuate prin sau de la serviciu; (iii) accesul neautorizat la sau modificările transmisiilor sau datelor; (iv) declaraţii sau conduită ale oricărei terte părti asupra serviciului; (v) sau orice altă chestiune referitoare la serviciu. Neîndeplinirea sau aplicarea vreunui drept sau a unei prevederi a Termenilor şi a Organizaţiei nu constituie o renunţare la un astfel de drept sau o prevedere. Termenii de serviciu constituie întregul acord dintre dvs. şi Organizaţiei şi guvemează utilizarea dvs. de către Serviciu. înlocuind orice acorduri anterioare dintre dvs. şi Organizaţiei (inclusiv, dar fără a se limita la. orice versiuni anterioare ale Termenilor şi condiţiilor). 

Întrebări despre Termenii şi condiţiile de furnizare trebuie trimise la adresa on-line@nyugatijelen.com

Orice caracteristici noi care măresc sau imbunătăţesc Serviciul curent, inclusiv lansarea de noi instrumente si resurse vor fi suouse Termenilor si conditiilor. Utilizarea continuă a Serviciului duoă orice astfel de modificări va constitui consimtământul dvs. pentru aceste modificări.

Általános szerződési feltételek

Felhasználási feltételek – Utolsó frissítés: 2023. április 5.

A www.nyugatijelen.com („Szolgáltatás”) weboldal használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a felhasználási feltételek („Felhasználási feltételek”) rögzítenek. Az S.C. OCCIDENT MEDIA S.R.L. („Vállalat”) fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül frissítse és módosítsa ezeket a feltételeket. Az alábbiakban megtalálható felhasználási feltételek megsértése a felhasználói fiók bezárásához vezethet. Az Ön felelőssége, hogy megfeleljen a hatályos Felhasználási feltételeknek, valamint az adatvédelmi irányelvek legújabb verziójának. A Szolgáltatás igénybevételével és a www.nyugatijelen.com weboldalon keresztül leadott rendelésekkel Ön automatikusan elfogadja a Felhasználási feltételeket, valamint az Adatvédelmi irányelveket. A weboldal tartalma az SC OCCIDENT MEDIA SRL (CUI RO14455886, J02/125/2002) tulajdona. A tartalom nyilvánosságra hozatala vagy újraterjesztése a forrás megjelölése nélkül tilos.

A felhasználói fiók feltételei

A www.nyugatijelen.com weboldal használatához az alábbi követelményeknek kell megfelelnie: el kell fogadnia az adatvédelmi szabályzatot és a jelen weboldal használati feltételeit. Felhasználói fiók létrehozásával a nyugatijelen.com weboldalon, valamint az oldalak használati feltételeinek elfogadásával vállalja, hogy megfelel a szolgáltatásunk által támasztott, ezen az oldalon említett kritériumoknak. Ön felelős fiókja és jelszava biztonságának megőrzéséért. A Vállalat nem vállal felelősséget a jelen biztonsági kötelezettség elmulasztásából eredő veszteségekért vagy károkért. Ön felelős minden közzétett tartalomért és tevékenységért, amely a fiókjában történik (még akkor is, ha a tartalmat más olyan személyek teszik közzé, akik saját bejelentkezési névvel rendelkeznek az Ön fiókjába). Nem használhatja a Szolgáltatást illegális célokra vagy az Ön joghatósága alá tartozó törvények megsértésére (beleértve többek között – de nem kizárólagosan – a szerzői jogi törvényeket). Meg kell adnia teljes, hivatalos nevét, érvényes e-mail-címét és a regisztrációs folyamat befejezéséhez szükséges egyéb információkat. Az Ön bejelentkezési adatait csak egy személy használhatja – megosztott, több személy számára hozzáférhető bejelentkezés nem engedélyezett.

A robotokkal vagy más automatizált módszerekkel regisztrált fiókok nem engedélyezettek.

Fizetési és visszatérítési feltételek 

A szolgáltatás ingyenes. A weboldalon keresztül, a megrendelésének megfelelően fog fizetni. Ha nem fizet ki a megrendelt szolgáltatást, fiókja korlátozva lesz, és a fizetés megtörténtéig elérhetetlen lesz. A visszatérítések feldolgozása méltányos visszatérítési szabályzatunk szerint történik.

Lemondás és felmondás

Kizárólag Ön a felelős fiókja/rendelése megfelelő törléséért. Az összes tartalom, amelyhez hozzáféréssel rendelkezett, a lemondást követően azonnal elérhetetlen lesz. 30 napon belül a felhasználói fiókja véglegesen törlődik. A véglegesen törölt információkat nem lehet visszaállítani. A Vállalat, saját belátása szerint, jogosult bármikor, bármilyen okból felfüggeszteni vagy megszüntetni az Ön fiókját, és megtagadni a szolgáltatás jelenlegi vagy jövőbeni használatát. A Szolgáltatás ilyen megszüntetése az Ön Fiókjának felfüggesztését vagy törlését, valamint a Fiókjában lévő összes tartalom elvesztését vonja maga után. A Vállalat fenntartja a jogot, hogy bármely okból bármikor megtagadja a szolgáltatást bárkitől, ebben az esetben az előre fizetett szolgáltatások ára vissza lesz térítve.

Szolgáltatás és árváltozások 

A Vállalat fenntartja a jogot, hogy bármikor, illetve időről időre előzetes értesítéssel vagy anélkül módosítsa vagy megszüntesse a Szolgáltatás bármely részét – beleértve az árakat –, ideiglenesen vagy véglegesen.

Általános feltételek 

A weboldalak használata kizárólag az Ön felelősségére történik. A szolgáltatást úgy nyújtják, ahogyan az van, és ahogyan elérhető. A technikai támogatást csak e-mailben biztosítjuk. Ön tudomásul veszi, hogy a Vállalat külső szolgáltatókat és tárhelypartnereket vesz igénybe a Szolgáltatás futtatásához szükséges hardver, szoftver, hozzáférési hálózatok, tárhely és kapcsolódó technológia biztosítására. Tilos a Szolgáltatást módosítani, adaptálni vagy feltörni. Ön beleegyezik abba, hogy a Vállalat kifejezett írásos engedélye nélkül nem reprodukálja, másolja, értékesíti, továbbadja vagy hasznosítja a weboldal egyetlen részét sem, illetve az oldalt vagy az oldalhoz való hozzáférést. Lehetséges, de nem kötelességünk eltávolítani azokat a tartalmakat és fiókokat, amelyeket saját belátásunk szerint illegálisnak találunk, vagy amelyek bármely fél szellemi tulajdonát képezik, vagy amelyek a jelen Szolgáltatási feltételeket megsértik.

A szolgáltatás bármely ügyfelével, alkalmazottjával vagy tisztviselőjével szembeni szóbeli, fizikai, írásbeli vagy egyéb visszaélés (beleértve a visszaélésekkel vagy váltságdíjjal való fenyegetést) a fiók azonnali megszüntetését vonja maga után. Ön tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás technikai feldolgozása és továbbítása, beleértve az Ön tartalmát is, titkosítás nélkül továbbítható, és magában foglalja (a) különböző hálózatokon történő átvitelt: és (b) módosításokat a hálózatok vagy csatlakozó eszközök műszaki követelményeinek való megfelelés és az azokhoz való alkalmazkodás érdekében. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy ideiglenesen letiltsuk fiókját, ha az Ön által használt szolgáltatás jelentősen meghaladja a Szolgáltatás többi ügyfelének átlagos használatát. Természetesen az intézkedés megkezdése előtt felvesszük a kapcsolatot a fióktulajdonossal, kivéve azokat a ritka eseteket, amikor a használat mértéke hátrányosan befolyásolhatja a Szolgáltatás teljesítményét más ügyfelek számára. A Vállalat nem garantálja, hogy (i) a szolgáltatás megfelel az Ön speciális követelményeinek, (ii) a szolgáltatás zavartalan, azonnali, biztonságos vagy hibamentes lesz, (iii) a szolgáltatás használatával elérhető eredmények pontosak lesznek vagy megbízhatók, (iv) bármely termék minősége, a Szolgáltatáson keresztül Ön által vásárolt vagy megszerzett szolgáltatások, információk vagy bármely egyéb anyag megfelel az Ön elvárásainak.

És (v), a Szolgáltatás hibáinak a javítása

Ön megérti és elfogadja, hogy a Szervezet nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges, következménnyel járó vagy példaértékű kárért, ideértve – de nem kizárólagosan –, az elmaradt haszon miatti kártérítést, az adat- vagy egyéb immateriális veszteségekért (még akkor is, ha a Vállalatot értesítették az ilyen károk lehetőségéről), amelyek az alábbiakból erednek: (i) a szolgáltatás használatának a képtelensége; (ii) bármely helyettesítő áru és szolgáltatás vásárlásának költsége – a szolgáltatáson keresztül vagy abból vásárolt adatok, információk vagy szolgáltatások vagy fogadott üzenetek vagy tranzakciók –; (iii) az adatátvitelhez vagy adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés vagy azok megváltoztatása; (iv) bármely harmadik fél nyilatkozatai vagy magatartása a szolgáltatással kapcsolatban; (v) bármely más, a Szolgáltatással kapcsolatos ügy. A Felhasználói feltételek és a Vállalat bármely joga vagy rendelkezése gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást. A Szolgáltatási feltételek az Ön és a Vállalat közötti teljes megállapodást alkotják, és szabályozzák a Szolgáltatás Ön általi használatát, hatályon kívül helyezve minden korábbi megállapodást Ön és a Szervezet között (beleértve, de nem kizárólagosan a Felhasználói feltételek bármely korábbi verzióját).

A szolgáltatási feltételekkel kapcsolatos kérdéseket az on-line@nyugatijelen.com címre kell küldeni

Minden olyan új funkcióra, amely kiegészíti vagy javítja a jelenlegi Szolgáltatást, ideértve az új eszközök és erőforrások felhasználását is, az Általános szerződési feltételek vonatkoznak. 

A Szolgáltatás folyamatos használata az ilyen változtatások után az Ön hozzájárulását jelentik a változtatásokhoz.