Bernd Storck: Niczuly nélkül már az első félidőben eldőlt volna

2024. április 25. 17:52 (csütörtök) /

A Sepsi OSK kétszer is felállt az egygólos hátrányból és végül 2:2-es döntetlent játszott az FCSB ellen szerdán este a labdarúgó Szuperliga felsőházi rájátszásában.

Rendkívül magabiztosan kezdett az FCSB, az első percekben hatalmas nyomást helyeztek a piros-fehérek kapujára, ami végül góllá is érett. 

A Sepsi OSK azonban kétszer is egyenlített, majd végül akár a győzelmet is bezsebelhette volna.

„Szerencsések voltunk, ugyanis az elején nagyon erősen kezdett az FCSB, több helyzetet is kialakított, viszont egy gólnál megálltak. Hozzátenném, hogy az első játékrészben sokat köszönhettünk Niczulynak, nélküle már a második játékrészben nem lettünk volna harcban” – értékelt elégedetten a mérkőzés után Bernd Storck. A német szakember azt is hozzátette, hogy a végén akár még meg is nyerhették volna az összecsapást, ugyanis a 2. félidőben sokkal jobban teljesítettek, mint az FCSB.

„Úgy gondolom a második 45 perc nyílt játékot hozott, sikerült kibontakozni és elég sok helyzetet kidolgozni. Abszolút elégedettek vagyunk a döntetlennel, viszont nem szabad elfelejteni, hogy a végén még fordíthattunk volna is” – értékelt a Sepsi OSK vezetőedzője.

Bernd Storck azt is elárulta, hogy nemrégiben egy játékosával, a venezuelai Mario Rondónnal közölte, hogy a továbbiakban nem számít a szolgálataira.

(Forrás: szekelysport)

Hozzászólások