A vállalkozók képzésére és a vállalatok népszerűsítésére szerveznek találkozókat

Írta:
2023. november 28. 17:16 (kedd) /

Az Aradi Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Iparkamara (CCIA) keretében létrejött vállalkozói klub azzá a közeggé vált, amely összehozza a különböző tevékenységi területeken működő menedzsereket és a vállalatok vezetőit, akik szeretnék megosztani egymással tapasztalataikat. A klub keretében az érdeklődők népszerűsíthetik és növelhetik vállalkozásaikat megismerve potenciális partnereiket vagy ügyfeleiket, és szakértőktől tanulhatnak, akik időről időre előadásokat tartanak. 

Az összejövetelek keretében minden vállalkozó bemutathatja vállalkozását, kapcsolatokat építhetnek, ismerkedhetnek, és névjegyeket cserélhetnek. A legfeljebb két órán át tartó találkozót havonta rendezik meg a CCIA szakmai továbbképzést biztosító központ szakemberei. 

A CCIA minden vállalkozót szeretettel vár a legközelebbi eseményre, amellyel kapcsolatban prof. Carmen Crișan szakmai képzési részlegmenedzsert kereshetik a 0730-188-299-es telefonszámon, vagy a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfot755fUiRCrXrFIFFgnCP35EP5gWE-8HlKzZ5V0b-GEyt1Q/viewform?pli=1 linken jelentkezhetnek.

Hozzászólások