Aradon nyit logisztikai raktárt a Fan Curier

Írta:
2023. december 8. 17:49 (péntek) /

Logisztikai központot épít Aradon a Fan Curier futárszolgálat, közölte Gheorghe Seculici, az Aradi Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. 

A Mömax és a Lidl nagyvállalatok után a Fan Curier egy újabb országos szinten működő nagyvállalat, amely Aradon fog egy nagy raktárat létrehozni. A raktár 10 000 négyzetméteren fog elterülni, és a VGP ipari parkban az autópálya felhajtójánál fog elhelyezkedni. 

„Amikor azt mondtam, hogy Arad fejlesztése nem állt le, és stratégiai pont vagyunk logisztikai és szolgáltatások terén, egyesek úgy vélték, hazardírozok. A Fan Curier aradi terjeszkedése a mi előrejelzésünket igazolja. Csak a VGP parkban rendelkezésre áll 200 000 négyzetméternyi szabad terület, ami még bérlőre vár, és nemsokára az Aradi Expóval szemben megnyílik a CTP új logisztikai parkja. A Fan Curier aradi tevékenysége abból a szempontból jelentős, hogy egy piacvezető vállalatról beszélünk, amely 2022-ben 10%-os növekedést ért el az előző évhez képest, 1,1 milliárd lejjel növelve forgalmát.

Hozzászólások