Láthatóvá a láthatatlant

2018. szeptember 3. 18:17 (hétfő) /

A rengeteg élmény, új emberek vagy rég látott barátok, sok öröm és mosoly! Új oldalról ismertük meg egymást ebben a pár napban Nagyenyeden a 4. Válts Irányt! IKE-fesztiválon. Kellemes és boldog pillanatokkal gazdagodtunk, mert itt láthatóvá vált az a bizonyos láthatatlan.

Megérkezve rögtön átvettük az ottani pörgést. Elkezdtük felrakni a sátrakat, felmérni a terepet, bemelegedni a légkörbe. Már az első perctől ismerős arcokkal találkoztunk, ami beragyogta napunkat.    Miután elkezdett lankadni a meglepetés nyújtotta lendület, új erőt nyújtott a megnyitó istentisztelet. Csodás volt látni és érezni azt, hogy milyen könnyedén adták át annak a több száz fiatalnak az Úr szavát. A mindennapos reggeli áhítatok lelkileg teljesen feltöltöttek minket, és felkészítettek az aznapi kihívásokra.

Feltöltődve álltunk neki a napnak, a hosszas és érdekes előadásoknak. Élménybeszámolókat hallgathattunk meg valamilyen utazásról esetleg egy kalandról vagy önkéntesek történetét, hogy milyen volt megismerni egy új kultúrát, egy másik országot.

De mindent, amiről szó volt, hozzá tudtuk kötni a láthatatlanhoz. Ezért volt ilyen különleges ez a fesztivál. Mert láthatóvá tette a láthatatlant.

 

Lengyel Réka beszámolója

           

Hozzászólások