Meleg ételt és ételcsomagot biztosít a városvezetés négy iskolában

Írta:
2022. november 22. 17:51 (kedd) /

December 5-étől, hétfőtől újraindul a meleg étel program az Arad municípiumi iskolákban, így megközelítőleg 1600, állami iskolába járó diák kap minden iskolanapon meleg ételt, vagy egyes esetekben élelmiszercsomagot.

A meleg étel programot Arad város tanácsa a november 22-én, kedden tartott rendkívüli tanácsülésen hagyta jóvá, így kevesebb, mint két hét múlva a Felea Ilarion Gimnázium és a Iosif Moldovan Gimnázium diákjai (a Condurașilor utcában lévő részlege) kapnak meleg ételt. Ugyanakkor a Francisc Neuman Technológiai Líceum diákjai, az Adam Nicolae Gimnázium és a Iosif Moldovan Gimnázium diákjai (az Oituz és az Episcop Roman Ciorogariu utcában lévő részlegén) ételcsomagot kapnak. Minden esetben az ételcsomag értéke 15 lej. A meleg ételt és a diákoknak kiosztott ételcsomagokat a 2022–2023-as tanévben is az Arad Municipiumi Szociális Kantin biztosítja.

Az előkészítős és elemi tagozatos diákok ételcsomagjának biztosítása és a meleg étel program folytatása érdekében a városvezetés 1 661 000 lejt különített el erre a célra.

Hozzászólások