Targoncával akadályozta meg autója ellopását egy ausztrál férfi

2022. június 16. 17:12 (csütörtök) /

Targoncával emelte magasba tolvajostul az autóját egy ausztrál férfi, hogy megakadályozza a lopást – írta a BBC hírportálja csütörtökön.

 

Egy nő tört be egy házba a Brisbane-től nyugatra lévő Logan településen. Zuhanyozott és átöltözött, mielőtt megkísérelte volna ellopni a tulajdonos autóját.

Már indult volna a kocsival, amikor Brendan Mills és családja hazaérkezett.

„Olyan gyorsan történt minden” – mesélte Mills a Sunrise című helyi reggeli műsorban.

Látta, ahogy becsapódik az autója ajtaja és a jármű gurulni kezd, ekkor lépett akcióba. „Többször kértem a tolvajt, hogy szálljon ki a kocsiból, itthon vagyunk, lebukott, vége. De nem akart kiszállni” – magyarázta.

„Azt mondtam, rendben, te akartad, van más megoldás is” – tette hozzá.

Mills autókkal dolgozik, targoncát is tart otthon. Azt gondolta, egyedül azzal tudja megakadályozni, hogy a nő elhajtson a kocsijával.

„Ott állt a családom és nézett, tehát túl nagy őrültséget nem csinálhattam. Óriási adrenalinlöketet éreztem, gondolatok tömege szaladt át az agyamon... eszembe jutott, ott a targoncám, miért ne?” – folytatta.

Amikor megérkezett a rendőrség, az autót még mindig a targonca villái tartották a levegőben. Lassan leengedték, a nőt letartóztatták. Betöréssel és jármű jogtalan eltulajdonításával vádolták meg. (MTI)

Hozzászólások