Cintányéros cudar világ

2010. március 17. 11:17 (szerda) /

Ha a színpadon jól ismert dallamok csendülnek fel, szívünk gyorsabban kezd verni, izgatott várakozás és öröm tölt el mindenkit.

Legfőképpen akkor lesz ez az élmény teljes, ha a zeneszámok profi előadók csodás előadásában hangzanak el. Ez így nyújt felejthetetlen élményt mindenkinek!

E tavaszi időben, a nézők szórakoztatásáról a Miskolci Nemzeti Színház két fiatal színművésze, a Máté Baba-díjas Varga Andrea – ki kétszer is az évad színésznője volt Miskolcon –, Keresztesi László, a tehetséges táncos-komikus, valamint Götz Attila, a Pécsi Nemzeti Színház csodás hangú művésze és Vidovenyec Edina – ki a Székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színházban vendégművész – fog gondoskodni.

A műsor első része a musical szerelmeseinek nyújt igazi csemegét, világslágereket hallhatunk az Evita, a Jekyll és Hyde, a Mozart, a Hair és a Rómeó és Júlia című musicalekből.

 

„Cintányéros cudar világ”, már a cím is ismerősen hangzik mindenkinek és talán a többi operettrészlet is közös éneklésre serkent mindenkit a második részben, hisz a dalok a Mágnás Miska, a Csárdáskirálynő, a Cigányszerelem című nagysikerű operettekből valók. A műsort színesíteni fogja a miskolci formációs táncegyüttes táncosainak a közreműködése is.

Az előadás 2010. március 29-én, hétfőn lesz az aradi Ioan Slavici Színházszínpadán, este 7 órától.

A jegyeket elővételben meg lehet vásárolni a színház jegyirodájában.

Várunk minden zeneszerető, musical- vagy operettrajongó kedves érdeklődőt, kinek másfél órás tavaszi kikapcsolódást garantálunk a muzsika hangján.

Hozzászólások