Szombat reggeltől országos sporttáncverseny az aradi sportcsarnokban

2023. szeptember 20. 15:55 (szerda) /

Szeptember 23-án reggel 9.00 órától kerül megrendezésre 13. alkalommal a „Cupa Ballroom” országos sporttáncverseny az aradi Victoria sportcsarnokban, amelyre az ország minden tájáról több mint 400 sporttáncos érkezik.

A rendezvény szerepel a Román Sporttánc Szövetség versenyprogramjában, aminek a Ballroom SK köszönetét fejezi ki a szinvonalas versenyek lebonyolítása érdekében kiutalt éves támogatásért

A szombati versenynapot négy programra osztják fel, amelyek több kategóriát foglalnak magukban. A versenyzőket korosztályonként csoportokba rendezik, 4–7 éves, 8–9 éves, 10–11 éves, 12–13 éves, 14–15 éves és 16–35 éves sporttáncosok mutatják meg tehetségüket a táncparketten.

A verseny lebonyolításának célja eme szép sportág fejlesztése – Arad város sporttánc ágának erősítése, az aradi sportolók technikai színvonalának emelése, a szülők nevelése, annak megértetése, hogy a sport elengedhetetlen a gyermekek lelki- és testi harmonikus fejlődésében.

A Ballroom SK köszönetet mond az Arad Megyei Kulturális Központnak és az Aradi Városházának a támogatásért.

Mirela Costea főszervező örömét fejezi ki: „...nagyon boldog vagyok, mert sikerült egy nagy családot létrehoznunk, ahol a gyerekek és fiatalok űzhetik ezt a csodálatos sportágat, amely félig művészet, félig sport. Minden érdeklődőt szeretettel várunk szombaton 9 órától az aradi Victoria sportcsarnokba!”

(Forrás: sajtóközlemény)

Hozzászólások