Arad | Fehér | Hunyad | Krassó | Temes
Jelenidő  |  Álláspont  |  Krónika  |  Sport  |  Gazdaság  |  Kultúra  |  Ifi  |  Egészség  |  Hitélet
Vasárnap, 2021. április 11., 04.29

Hetven százalékkal csökkent a temesvári repülőtér utasforgalma!

Írta: Pataki Zoltán
2021. január 19., 17.06 Kedd / Temes

A világjárvány miatt drasztikusan csökkent a temesvári nemzetközi repülőtér utasforgalma. A légikikötő működtetői a koronavírus járvány ellenére folytatják a repülőtér-fejlesztési projektek megvalósítását.

2019-ben 1 595 012 utas vette igénybe a temesvári repülőtér szolgáltatásait, az utasszám 2020-ban 470 631-re csökkent, ami 70,5%-os visszaesést jelent. A legtöbb utas (141.744) a Temesvár–Bukarest járatokra váltott jegyet a tavalyi évben. A járványhelyzet által lehetővé tett lazítások idején 51 870 utas utazott londoni, 36 947 utas a bergamói, 28 862 utas a memmingeni és 28 101 utas a müncheni oda-vissza járatokon. A vakációs charter járatok csak három hónapig (július, augusztus, szeptember) közlekedtek, ami a járatok számának 75,3%-os, az utasszám 84,3%.-os csökkenéséhez vezetett. A vakációs járatokkal több mint 10 ezer utas repült görögországi, törökországi és egyiptomi üdülőhelyekre.

Az év második felében valamelyest nőtt a temesvári repülőtér teherforgalma, de az évi összesítés alapján 0,4%-al csökkent a teherforgalom is az előző évhez képest, 5167 tonnáról la 5147 tonnára.

Az idei évben emelkedő légi forgalmat és utasszámot várnak a temesvári repülőtér vezetői, akik három új járat indítását is tervezik 2021-ben. A repülőtéren továbbra is hangsúlyt helyeznek a járványügyi előírások betartására.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Hozzászólt: katherine lilian / Szerda, 2021. január 20., 02.50 Válaszoljál rá!

Aki ma elolvassa ezt a tanúvallomást, ünnepeljen velem és a családommal, mert az egész viccnek indult egyesek számára, mások szerint lehetetlen, hogy hat éve házas vagyok, gyermekeim nélkül, mivel az orvos szerint alacsony a spermiumom szóval a feleségem válást kér, beteg volt és belefáradt, hogy velem lehessen, mindent megtettem, de semmi sem működött. Azt hittem, hogy nem találkozom vele, amíg meg nem találkoztam egy régi barátommal, aki mesélt egy bűvészről, akit Dr. Osazee megadta az e-mail címét és a mobiltelefon számát. Felvettem a kapcsolatot vele, és biztosította, hogy a feleségem három napon belül visszatér hozzám, ha csak kész vagyok megfizetni azokat az adókat, amelyekkel csak egy napja dolgoztam, és szerelmet és gyógyszert készített nekem, és utoljára azt mondta nekem, hogy a feleségem visszatér. nagyon vicces reggel a feleségem sírva jött, bocsánatot kért és azt mondta, hogy ez az ördögök műve, ezért még mindig meglepett ez a csoda, el sem tudtam képzelni, de amint befejeztem az írást, két hónappal később a feleség teherbe esett olyan volt, mint egy csoda, ezért ne tartsd szégyent, ő értem tette, és azt hiszem, ő is megteheti érted. Ha szüksége van a segítségére, akkor vegye fel a kapcsolatot orvosávalazazeetemple235@gmail.com WhatsApp vagy Viber, vagy hívja most: +1 (301) 747-3442 Dr.Osazee is kezeli:

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu